31 مرداد 1396 In اخبار 0 نظر

به همت مرکز آموزش های کوتاه مدت جهاددانشگاهی؛

6 و 7 شهریور ماه "کارگاه معجزه ارتباطات پویا" در زابل برگزار می شود

به همت مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل "کارگاه معجزه ارتباطات پویا" 6 و 7 شهریور برای نخستین بار در این شهرستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، کارگاه معجزه ارتباطات پویا با ابزار DISC برای نخستین بار در مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت زابل برگزار می شود.

هدف از برگزاری این کارگاه شناسايي و درک مدل رفتاری خویش، شناسايي مدل‌های رفتاری دیگران و توانايي تطبیق مدل رفتاری خویش با دیگران و برقراري ارتباطات مؤثر است.

محتویات کارگاه معجزه ارتباطات پویا نیز مقدمه و تعیین اهداف،تست DISCو معرفی مدل DISC می باشد.

گفتنی است در این کارگاه سعی می‌شود با قرار دادن شرکت‌کنندگان در موقعیتی مشابه با شرایط واقعی، آن‌ها را در پیاده‌سازی آموخته‌ها یاری رساند.

شایان ذکر است علاقمندان جهت شرکتدر کارگاه معجزه ارتباطات پویا می توانند با شماره تلفن 05432228131 تماس حاصل نمایند.

بازدید 85 بار آخرین ویرایش در سه شنبه, 31 مرداد 1396 ساعت 08:29