05 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

انتخاب معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان به عنوان برترینهای معاونت آموزشی جهاددانشگاهی کشور

در چهل و چهارمین گردهمایی معاونان آموزشی سازمان های استانی، واحدها، پژوهشگاه ها، پژوهشکده ها، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی، معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان به عنوان برترین معاونت آموزشی در رشد درآمد و رشد تعداد فراگیران در بین معاونت های آموزشی سراسر کشور انتخاب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، در چهل و چهارمین گردهمایی معاونان آموزشی سازمان های استانی، واحدها ، پژوهشگاه ها ، پژوهشکده ها ، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی امروز 1 شهریور ماه در همدان آغاز به کار کرد.
از برنامه های این گردهمایی دو روزه می توان به ارایه گزارش عملکرد معاونت آموزشی ، گزارش عملکرد موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی و سخنرانی پیرامون تعاملات و همکاری مشترک فی مابین در حوزه اشتغال و کار آفرینی و پیرامون ظرفیت های آموزش دربرنامه ششم توسعه و برگزاری 3 کمیسیون آموزش عالی ، کمیسیون مشارکت وکمیسیون آموزش های مجازی اشاره کرد.
در این مراسم نیما مالکی سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان به عنوان برترین معاونت آموزشی در رشد درآمدها و رشد فراگیران در بین معاونان آموزشی سراسر کشور معرفی و تقدیر شد.

گفتنی است معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان رتبه نخست افزایش درآمدهای آموزشی  را در بین معاونت‌های آموزشی جهاددانشگاهی کسب کرده و از لحاظ رشد فراگیران نیز در بین ۱۴۵ واحد کشور حائز رتبه سوم شده است.

بازدید 51 بار آخرین ویرایش در یکشنبه, 05 شهریور 1396 ساعت 14:10