07 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

کسب مقام های برتر جهاددگران دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سومین دوره ضیافت قرآنی "معراج"
برادران محمد قاسمی و اسماعیلی اعضای جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در سومین دوره ضیافت قرآنی "معراج" حائز مقام های برتر شدند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مراسم اختتامیه سومین دوره مسابقات قرآنی معراج (ویژه اعضا و خانواده جهادگران جهاددانشگاهی) با حضور معاون و مدیران فرهنگی دوم شهریورماه به میزبانی جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.
در این دوره مسابقات که با همکاری معاونت فرهنگی، اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد 500 نفر در شش رشته به رقابت با یکدیگر پرداختند و در پایان نفرات برتر معرفی و تقدیر شدند.
در این دوره اقایان محمود محدقاسمی در رشته های قرائت ترتیل و حفظ سوره یس و الرحمن و علیرضا اسماعیلی در رشته قرائت تحقیق حائز رتبه های برتر شدند و سرکار خانم نجمه کریمی همسر آقای محمدقاسمی در رشته حفظ سوره یس و الرحمن مقام برتر را در سومین دوره ضیافت قرآنی "معراج" کسب کرد.