07 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

با حمایت جهاددانشگاهی، تولید علمک گاز در سیستان و بلوچستان آغاز شد
با حمایت و آموزش‌های جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان تولید علمک گاز در این استان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، طی جلسه‌ای در تاریخ چهارم شهریور ماه، مدیرعامل شرکت کارآفرینان پایا انرژی شرق اظهار داشت: آماده هستیم تمام نیاز علمک گاز این استان را برطرف كنیم.
هژیر میرلاشاری درباره اقدامات انجام شده در این جلسه در خصوص تولید علمک گاز،اسلب و حوضچه گازی و مشکلات پیش روی کارگاه تولیدی بومی استان توضیحاتی را ارائه داد.
وی با بیان اینکه این کارگاه تولیدی که  18 نفر به طور مستقیم در آن مشغول هستند با حمایت و آموزش های جهاد دانشگاهی تاسیس شده است، تصریح کرد: ریاست جهاددانشگاهی استان توجه ویژه ای به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز گاز داشته است ، از همین رو کلاس ها و کارگاه های مختلفی در این ارتباط تشکیل شده است.
مدیر عامل شرکت کارآفرینان پایا انرژی شرق ادامه داد: پس از تاسیس شرکت جلسات و دیدارهایی با مسئولان استان از جمله معاونین استاندار و ریاست شرکت گاز استان داشتیم و در این جلسات مسئولان امر قول مساعد برای استفاده از محصولات تولیدی این واحد جهت شبکه گازی استان را داده‌اند.
میرلاشاری افزود: در همین خصوص ریاست شرکت ملی گاز استان دستور به ثبت سفارش 200عدد علمک از این واحد تولیدی را دادند اما متاسفانه تا کنون ثبت این سفارشات انجام نشده است.

مريم عسگري رييس شركت کارآفرینان پایا انرژی شرق  در این جلسه گفت: این کارگاه اولین و تنها کارگاه تولیدی علمک گاز در استان می باشد و انتظار داریم  با توجه به شعار سال که اقتصاد مقاومتی ، اشتغال و تولید است با  حمایت مسئولان استان بخصوص استاندار محترم بتوانیم برای بیش از 40 نفر اشتغال ایجاد کنیم و همچنین همه نیازهای استان در خصوص قطعات اتصالات گاز را به طور بومی تامین کنیم.

بازدید 30 بار آخرین ویرایش در سه شنبه, 07 شهریور 1396 ساعت 13:29