12 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کارکنان بانک ملت استان از سوی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان
برگزاری 3 دوره آموزشی برای کارکنان بانک ملت سیستان و بلوچستان توسط جهاددانشگاهی واحد استان محقق می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، بر اساس قرارداد منعقد شده بین جهاددانشگاهی و مدیریت شعب بانک ملت سیستان و بلوچستان، دوره های آموزشی" تجزیه و تحلیل صورت های مالی، دوره آموزشی مدیریت مالی و بورس و اوراق بهادار" طی شهریورماه برگزار می شود.
دوره آموزشی تجزیه و تحلیل صورت های مالی به مدت ۵۳ ساعت و برای ۳۰ نفر، دوره آموزشی مدیریت مالی به مدت ۳۶ ساعت و برای ۳۰ نفر و دوره آموزشی بورس و اوراق بهادار نیز ۳۶ ساعته بوده و برای ۳۰ نفر از کارکنان بانک ملت استان توسط جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

در پایان این دوره ها بیش از ۹۰ نفر از کارکنان بانک‌ ملت استان از آموزش های ارایه شده بهره‌مند خواهند شد.

گفتنی است پس از برگزاری آزمون نهایی و کسب امتیاز لازم، گواهینامه آموزشی پایان دوره به افراد شرکت کننده اعطا خواهد شد.