14 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری دوره‌های ICDL در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

دوره‌های آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL در مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان در بازده زمانی دو ماهه، طی سه مرحله و هر مرحله ۱۳۰ ساعت، دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL را برای علاقمندان برگزار می کند که تا کنون بیش از 45 نفر از آموزش های لازم ارایه شده بهره‌مند شدند.
با توجه به اینکه یادگیری مهارتهای کامپیوتر (ICDL) در حال حاضر جزو نیازهای ضروری در زندگی هر فردی محسوب می شود، برگزاری این دوره ها از سوی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مورد استقبال عموم به ویژه نسل جوان و دانشجویان  قرار گرفته است.
آشنایی با مفاهیم عمومی و تخصصی ICDL  و ارتقاء مهارت های علمی - عملی و کاربردی و ارتقاء ‌دانش كامپيوتر و سطح علمي افراد از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره ها به شمار می رود.
طی برگزاری سه مرحله دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL بیش از ۹۰ نفر از آموزش‌ها لازم بهره‌مند و برخوردار خواهند شد.
شركت كنندگان هر دوره مي بايست طي 130 ساعت آموزش، مهارتهاي ICDL رافرا گيرند و درپايان دوره به افرادي كه در آزمونهاي مربوطه نمره قبولي را كسب نمايند گواهينامه معتبر جهاددانشگاهي اعطاء خواهد شد.