15 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ دوره آموزشی تکنسین داروخانه در استان برگزار شد

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان دوره آموزشی تکنسین داروخانه در این استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دوره آموزشی تکنسین داروخانه یکی از دوره‌هایی آموزشی بسیار مهمی است که معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان و مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان همواره نسبت به برگزاری آن مبادرت می ورزد.
دوره آموزشی تکنسین داروخانه 13 شهریور ماه برای تعداد 17 نفر از علاقمندان این حوزه برگزار که در پایان این دوره شرکت کنندگان از آموزش های لازم برخوردار شدند.
این دوره آموزشی 100 ساعته(علمی و عملی) بوده و در پایان بر اساس ضوابط، افرادی که در امتان پایان دوره نمره قبولی را کسب کنند گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی را اخذ خواهند کرد.
آشنايي و توانمندسازي فراگيران در زمينه نسخه خواني دارو در داروخانه، اشکال دارویی، داروهای شیمیایی، داروهای گیاهی، فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی را می توان از عمده اهداف برگزاری این دوره آموزشی برشمرد.