15 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خبر داد:
انجام 17 طرح نظرسنجی توسط ایسپا در سیستان  و بلوچستان
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از انجام و اجرای 17 طرح نظرسنجی توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، محمود محمدقاسمی14 شهریورماه با اعلام این خبر افزود: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، یکی از مراکز وابسته به جهاددانشگاهی است و این مرکز در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور، رفع نیازهای سازمانها و نهادهای تصمیم گیر، ضرورت توجه به افکارعمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاه های  شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف تاسیس شد.
وی با بیان اینکه مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) یکی از ظرفیت‌های قابل توجه جهاد دانشگاهی است، تصریح کرد: این مرکز می‌تواند در اجرای طرح‌های نظرسنجی بازوی توانمند برای دستگاه‌های اجرایی استان باشد.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: اصول بنیادین و اساسی ایسپا در طراحی و اجرای فالیت های پژوهشی و نظرسنجی، تاکید بر به کارگیری معیارهای دقیق علمی و فنی، رعایت و حفظ موضع بی طرفی در قبال مسایل و موضوعات مورد بررسی، استفاده از پشتوانه اعتماد مسئولان و مردم به نهاد ارزشی جهاددانشگاهی و استفاده از نیروهای جوان و مستعد دانشگاهی و تکیه بر خلاقیتهای جهادگرانه آنان در فعالیت های تحقیقاتی است.
محمدقاسمی تولید و توسعه دانش فنی و تکنولوژی اجرای تحقیقات پیمایشی در استان های محروم و دورافتاده و بهره‌مند کردن نظام تصمیم‌گیری منطقه‌ای و محلی از روش‌های اجرای مدیریت مشارکتی را یکی از اهداف مهم ایسپا برشمرد.
وی یادآور شد: طی بازدیده زمانی یکساله تعداد 17 طرح نظرسنجی توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در این سیستان و بلوچستان انجام شده است.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: طرح های نظرسنجی انجام شده با موضوعات مخلف از قبیل مسایل روز جامعه، میزان رضایت‌مندی مردم از مجلس، میزان رضایت‌مندی مردماز دولت، میزان رضایت‌مندی مردم از سازمان ها و بانکها، انتخابات ریاست جمهوری و مسایل فرهنگی و مذهبی بوده بوده است.