19 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خبر داد: بهره‌مندی بیش از 4 هزار نفر از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی استان

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از بهره‌مندی بیش از 4 هزار نفر از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی استان طی یکسال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نیما مالکی 15 شهریورماه در خصوص قراردادهای منعقد شده این معاونت با ادارات و سازمان‌های مختلف استان طی یکساله اخیر اظهار داشت: 35 قرارداد با کمیته امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان منعقد و 2 هزار و 548 نفر از خدمات آموزشی این واحد طی یکساله بهره مند شده اند.
وی با اشاره به انعقاد 9 قرارداد آموزشی با اداره کل پایانه‌ها و حمل و نقل جاده ای استان گفت: طی یکسال گذشته 345 نفر از خدمات و مزایای برنامه‌های آموزشی جهاددانشگاهی بهره‌مند شدند.
سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: براساس قرارداد منعقد شده با اداره کل امور مالیاتی استان در این یکسال 820 نفر از خدمات آموزشی واحد برخوردار شده‌اند.
مالکی با بیان اینکه براساس تفاهم نامه امضا شده بین جهاددانشگاهی و اداره کل بنادر چابهار 34 نفر آموزش‌های لازم در حوزه تخصصی خود را فرا گرفتند، خاطرنشان کرد: همچنین براساس قرارداد آموزشی منعقد شده با دفتر امور روستایی(دهیاری ها) سیستان و بلوچستان طی یکسال گذشته 448 نفر از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی بهره‌مند شدند.