20 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

به همت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ دوره آموزشی "کسب و کار اینترنتی" در زابل برگزار می شود

برای نخستین بار و با همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان دوره آموزشی کسب و کار اینترنتی در شهرستان زابل برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، در راستای ارائه خدمات آموزشی، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل برای نخستین بار دوره آموزشی علمی و کاربردی کسب و کار اینترنتی را در شهرستان زابل برگزار می کند.
راه اندازی ساده، ظرفیت رشد، رقابت با بزرگان و درآمدهای نامحدود از جمله مهم ترین مزایای کسب و کار اینترنتی به شمار می رشود.
مزایای این دوره آموزشی نیز آموزش صفر تا صد کسب و کار اینترنتی با کمترین هزینه، آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی و آموزش درآمدزایی از شبکه های مجازی محسوب می شود.
دوره آموزشی کسب و کار اینترنتی برای صاحبان کسب و کار، مدیران، جوانان جویای کار، دانشجویان و بانوان برگزار می شود و مهندس کیخا تدریس این دوره آموزشی را عهدار خواهد بود.

علاقمندان می توانند برای ثبت نام در این دوره آموزشی به مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل، واقع در خیابان مطهری 26 مراجعه یا با شماره 05432223131 تماس حاصل نمایند.
گفتنی است به افراد شرکت کننده در دوره اموزشی کسب و کار اینترنتی گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی اعطا خواهد شد.

بازدید 15 بار آخرین ویرایش در دوشنبه, 20 شهریور 1396 ساعت 09:03